Duikvaker 6-7 februari 2016

Bereid je voor op een fantastisch nieuw duikseizoen!

Inspiratie opdoen voor mooie reizen, interessante lezingen over duiken en de nieuwste trends in apparatuur: het gebeurt allemaal op Duikvaker. Hét evenement voor de duiksport vindt weer plaats op 6 en 7 februari 2016 in Expo Houten. Als duikliefhebber of professionals mag je dit evenement absoluut niet missen!

Wat is Duikvaker?
Duikvaker is dé plek waar duikers en snorkelaars samenkomen om hun passie te delen en het nieuwe duikseizoen in te luiden. 6 en 7 februari 2016 kun je bij alweer de 24e editie van dit bruisende evenement zijn. Het evenement vindt plaats in maar liefst drie hallen van EXPO Houten. Je vindt er de leveranciers van de nieuwste duikmaterialen, de laatste trends in duikreizen, gezellige en professionele duikscholen, mooie duikbestemmingen, interessante lezingen en workshops, foto- en filmpresentaties.

het Duikhuis op de Duikvaker
Voor het eerst zal het Duikhuis acte de présence geven op de Duikvaker en daar zijn we blij mee! Kom advies inwinnen over moderne duikmaterialen en test deze in ons zwembad in Nieuwegein, op een paar minuten rijden van de beursvloer. Ontmoet onze enthousiaste staf om mooie duikverhalen uit te wisselen en blader door prachtige duikboeken. We verwelkomen je graag in onze beursstand, oh, beurstent.

fb-icontw-iconli-icon