Scuba Skill Update

Is het alweer lang geleden dat je onder water was? Poets jouw duikvaardigheden en duikkennis op met de SSI Scuba Skill Update cursus. Je kunt er voor kiezen om de volledige cursus te volgen of om een korte opfrissessie in het zwembad te volgen.

Gevorderden

Opfris (kort in zwembad)

49,-

Even opfrissen graag! Opnieuw gaan duiken in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

Is het alweer lang geleden dat je onder water was? Poets jouw duikvaardigheden en duikkennis op samen met een SSI instructeur in het zwembad.

Bekijk de beschikbaarheid
Gevorderden

Scuba Skills Update (theorie en zwembad)

99,-

Opfrisles duikvaardigheden in het zwembad en online opfrissen van de theorie. Na afloop ontvang je van SSI het Scuba Skills Update brevet.

Zwembad
In het zwembad gaan we ongeveer 1 uur onder water. Vooraf krijg je uitleg op de kant en na afloop is er een korte evaluatie. En je kan al je vragen over duiken stellen aan je SSI professional.

Theorie
Online bij SSI herhaal je de kennis, die je wellicht nog kent van de Open Water cursus. Na inschrijving ontvang je van SSI een e-mail waarmee je kan starten.

Bekijk de beschikbaarheid
Vraag over een cursus? Stel hem hier.

Deelname aan de ReActivate cursus
Ben je minstens 10 jaar oud, fit genoeg om te mogen duiken en begrijp je dat je je aan bepaalde regels moet houden voor jouw veiligheid en die van anderen? Kom dan mee!

Wat gaan we doen tijdens de ReActivate cursus?
In het zwembad herhalen we de basisvaardigheden, die je nodig hebt om te veilig duiken. Na afloop kom je met meer zelfvertrouwen uit he water. Door het online herhalen van de kennis weet jij ook weer waar je op moet letten tijdens het duiken. Om het Scuba Skills Update brevet aan te ontvangen zijn zwembad en theorie noodzakelijk, de buitenwaterduik is optioneel. Met de buitenwaterduik in de Vinkeveense plassen leer je hoe het is om in Nederland te duiken.

Duikuitrusting
Het gebruik van de duikuitrusting en verse lucht is inbegrepen bij de opfris cursus. Je krijgt een 3mm shorty aan, die je warm houdt in de tropische temperatuur van het zwembad. In de Vinkeveense plassen krijg je een 7mm longy om je warm te houden.

Locatie
De opfris praktijk start je in helder water waar je in het begin ook kan staan, kortom een zwembad. Waar jij onder water gaat, is aan jou: De Mirandabad in Amsterdam, zwembad Den Hommel in Utrecht of zwembad IJsselmonde in Rotterdam.

Reserveren
De opfris start je in één van de zwembaden. Mocht je daarna een buitenwaterduik gaan maken dan gaan we naar de Vinkeveense plassen.

Na de Opfris
En hoe gaaf?! Als je na deze Opfris wil blijven duiken ga je mee met één van de 200bar clubactiviteiten. Besluit je deze gelijk te boeken dan krijg je van ons één maand lidmaatschap kado bij de 200bar duikclub.

Kortingspassen & vouchers
Heb jij een kortingspas of voucher dan kan je deze bij het afrekenen invoeren. Vervolgens verschijnt de prijs, die jij nog moet betalen.

We zien je binnenkort, onder water!