Waterratjes opgelet! Wil je de wereld onder water ontdekken?

Begin aan jouw onderwateravontuur met de Junior Introductieduik!

Junior Introductieduik

19,50

Junior Introductieduik in het zwembad

Binnenkort beschikbaar

De Junior Introductieduik is een les in het zwembad. Je ervaart hoe het is om onderwater te ademen, gewichtloos te zijn en je als een dolfijn door het water te bewegen. Verder maak je veel plezier onder water, op een veilige manier, natuurlijk.

Geen curssusen beschikbaar, binnenkort weer beschikbaar
Vraag over een cursus? Stel hem hier.

Deelname aan de Junior Introductieduik 
Ben je minstens 8 jaar oud, fit genoeg om te mogen duiken en begrijp je dat je je aan bepaalde regels moet houden voor jouw veiligheid en die van anderen? Je ouders moeten natuurlijk wel toestemming geven dat je onder water gaat.

Wat gaan we doen tijdens de Introductieduik?
Na een duidelijke uitleg over de duikuitrusting, de veiligheid en de oefeningen in en onder water, ga je met een van onze duikprofessionals kopje onder. Na een uur kom je waarschijnlijk ontzettend enthousiast het zwembad water uit. Daarna is er nog een korte evaluatie. Het hele programma duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop ontvang je digitaal een eerste duikcertificaat!

Duikuitrusting
Het gebruik van de duikuitrusting en verse lucht is inbegrepen bij iedere Introductieduik. Je krijgt een 3mm shorty aan, die je warm houdt in de tropische temperatuur van het zwembad.

Locatie
Een introductieduik maak je in helder water waar je in het begin ook kan staan, kortom een zwembad. Je kan introductieduiken volgen in De Mirandabad in Amsterdam, zwembad Den Hommel in Utrecht of zwembad Overschie in Rotterdam.

Reserveren
De introductieduik maak je in één van de zwembaden. De mogelijke data worden zichtbaar zodra je een locatie selecteert.

We zien je binnenkort, onder water!