Eat, Sleep, DIVE, Repeat … in het warme, blauwe water van de Rode Zee

In minder dan 5 uur vliegen van Nederland vind je in de Rode Zee de dichtstbijzijnde tropische koraalriffen. Leren duiken en blijven duiken is hier comfortabel, terwijl je gelijk een nieuwe wereld ontdekt.

  • Duik in kleine groepen van ongeveer 5 personen
  • Onder begeleiding van het Duikhuis
  • Maak 10 duiken in een week
  • Verblijf in een kleinschalig boutique resort
  • Prijs vanaf 464,- exclusief vlucht

Elk voorseizoen in april of mei en elk naseizoen van oktober of november kun je met het Duikhuis mee naar the Bridge, een boutique resort in Dahab of naar het hostel van the Bridge. Dagelijks gaan we op pad naar een nieuwe duikplaats in de nabije omgeving en duik je vanaf de kant in heerlijk blauw water van de golf van Akaba. We gaan naar duikplaatsen voor alle niveau’s. Voor lerende, beginnende duikers tot en met gevorderde duikers. Altijd onder begeleiding van een lokale gids, die kan vertellen over de bijzonderheden van het onderwaterleven. Een dag niet-duiken kan natuurlijk ook.

Waarom Dahab onze favoriete duikplaats is in de wereld en hoe jij het ook kan ontdekken, vertellen we je graag. Er zijn beperkte plekken voor de Expedities in november. Laat je gegevens achter en we nemen contact op om meer te vertellen.

Ontvang meer informatie over Expeditie Dahab

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*