Een duikclub voor de hele randstad van Nederland.

Bij de 200bar duikclub heb jij altijd een buddy om mee te duiken. Tijdens het duikseizoen gaat de duikclub naar diverse duikstekken in Nederland. Buiten het duikseizoen bezoekt de club plaatsen in Nederland, België en Duitsland om indoor duiken te maken. En tijdens alle seizoen kan je terecht in de zwembaden waar het Duikhuis lesgeeft om lekker onder of in het water te zijn. Jaarlijks gaat er wel een expeditie naar het buitenland. Niet alleen duiken, maar ook lekker eten, dansen en lachen vinden de clubleden leuk. Wanneer zien we jouw onder water?

Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te duiken alleen betaal je dan een eenmalige bijdrage aan de activiteit.

Schrijf je in!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Deelname aan de 200bar duikclub
Als je je wilt inschrijven voor de duikclub, dan is het belangrijk 3 groene vinkjes te kunnen plaatsen bij:
– ik heb een duikbrevet waarbij je zelfstandig mag duiken b.v. 1* NOB, SSI of Padi
– ik ben fit genoeg om te mogen duiken, bekijk hier het formulier dat je hierbij helpt
– ik houd me aan bepaalde regels voor mijn en andermans veiligheid, bekijk hier de formulieren

Mocht je een langere tijd niet gedoken hebben of weinig ervaring met duiken in Nederland dan  is het verstandig om vooraf een opfriscursus te boeken. Dan herhaal je in het zwembad alle basisvaardigheden voor het duiken. Mocht je geen ervaring hebben met duiken in Nederland, maak dan vooraf een paar Dutch Dives, zodat je meer leert tijdens deze cursus.

Duikuitrusting
Clubleden kunnen duikmaterialen huren met 40% korting. De basisuitrusting bestaat een masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, duikfles en wetsuit. In het buitenwater krijg je een 7mm longy om je warm te houden.

Het is niet verplicht maar wel erg fijn om je eigen duikuitrusting te hebben. Op de website van onze partner Sublub heb je een ruime keuze.

Vervoer naar de duiklocaties
We spreken altijd af bij de duiklocaties om elkaar te ontmoeten. We stimuleren carpoolen en wanneer je geen vervoer hebt op een dag dan lukt het vaak om samen met iemand uit de buurt mee te rijden.

Inschrijven voor activiteiten
Voor de diverse activiteiten kan je op de website inschrijven. Vaak zijn er extra opties zoals het reserveren van een gids of catering waar kosten aan verbonden zijn. Deze kan je ook direct op de website reserveren en betalen.

Kortingspassen & vouchers
200bar clubleden krijgen korting bij het afrekenen, welke zichtbaar komt bij het afrekenen. Heb jij een kortingspas of voucher dan kan je deze bij het afrekenen invoeren. Vervolgens verschijnt de prijs, die jij nog moet betalen.

We zien je binnenkort, onder water!