Duik je met ons mee in Dahab Egypte?

In minder dan 5 uur vliegen van Nederland vind je in de Rode Zee de dichtstbijzijnde tropische koraalriffen. Leren duiken en blijven duiken is hier comfortabel, terwijl je gelijk een nieuwe wereld ontdekt.

  • Duik in kleine groepen van ongeveer 5 personen
  • Onder begeleiding van Nederlandse instructeurs
  • Maak 10 duiken in een week
  • Verblijf in een kleinschalig boutique resort
  • Prijs vanaf 674,- exclusief vlucht

Van 27 april tot 4 mei en van 11 mei tot 18 mei kun je met het Duikhuis mee naar The Bridge, een boutique resort in Dahab of naar the Dahab Beach Lodge. Dagelijks gaan we op pad naar een nieuwe duikplaats in de nabije omgeving en duik je vanaf de kant in heerlijk blauw water van de golf van Akaba. We gaan naar duikplaatsen voor alle niveau’s. Voor lerende, beginnende duikers tot en met gevorderde duikers. Altijd onder begeleiding van een lokale gids, die kan vertellen over de bijzonderheden van het onderwaterleven. Een dag niet-duiken kan natuurlijk ook.

Dahab ligt aan de golf van Akaba en is onderdeel van de Rode Zee. Met een watertemperatuur van meer dan 20 graden Celsius, ook in de winter, vind je in deze tropische wateren kleurrijke koraalriffen en al het bijbehorende onderwaterleven zoals schildpadden, clown vissen en naaktslakken.

Waarom Dahab onze favoriete duikplaats is in de wereld en hoe jij het ook kan ontdekken, vertellen we graag in het informatiepakket of op één van onze online informatiebijeenkomsten.

Meld je aan voor de informatieavond

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*