Ontdek de wereld onder water!

Kleurrijke vissen, krabbetjes, dolfijnen en misschien wel enorme hamerhaaien! Benieuwd naar al het moois wat er onder de waterspiegel leeft? Loop dan het water in voor jouw eerste onderwaterervaring!

Uitproberen

Introductieduik Zwembad

49,-

Kennismaken met duiken in het zwembad.

Meest gekozen
In het zwembad gaan we ongeveer 1 uur onder water. Vooraf krijg je uitleg op de kant en na afloop is er een korte evaluatie. En kan je al je vragen over duiken stellen aan je PADI professional.
Bekijk de beschikbaarheid
Vraag over een cursus? Stel hem hier.
Deelname aan de introductieduik

Ben je minstens 10 jaar oud, fit genoeg om te mogen duiken en begrijp je dat je je aan bepaalde regels moet houden voor jouw veiligheid en die van anderen? Kom dan mee!

Wat gaan we doen tijdens de introductieduik?

Na een duidelijke uitleg over de duikuitrusting, de veiligheid en de oefeningen in en onder water, ga je met een van onze duikprofessionals kopje onder. Na een uur kom je waarschijnlijk ontzettend enthousiast het zwembad water uit. Daarna is er nog een korte evaluatie. Het hele programma duurt ongeveer 2,5 uur en na afloop ontvang je een eerste duikcertificaat!

Duikuitrusting

Het gebruik van de duikuitrusting en verse lucht is inbegrepen bij de introductieduik. Je krijgt een 3mm shorty aan, die je warm houdt in de tropische temperatuur van het zwembad. In de Vinkeveense plassen krijg je een 7mm longy om je warm te houden.

Locatie

Een introductieduik maak je in helder water waar je in het begin ook kan staan, kortom een zwembad. Waar jij de eerste keer onder water gaat, is aan jou: De Mirandabad in Amsterdam, sportcomplex Merwestein in Nieuwegein of zwembad IJsselmonde in Rotterdam.

Reserveren

De introductieduiken maak je in één van de zwembaden. Mocht je daarna een buitenwaterduik gaan maken dan gaan we naar de Vinkeveense plassen.

Na de PADI introductieduik

En hoe gaaf?! Als je na deze introductieduik de smaak te pakken hebt en je binnen een maand na deelname besluit mee te doen aan de Open Water Diver cursus, krijg je de introduik van ons cadeau door een korting op de Open Water cursus.

Kortingspassen & vouchers

In het bezit van een Rotterdampas? Dan kun je gebruik maken van een 2=1 korting. Vul de code “rotterdampas” in bij het afrekenen en kom met zijn tweeën voor de prijs van één.
Heb jij een andere voucher dan kan je deze bij het afrekenen invoeren. Vervolgens verschijnt de prijs, die jij nog moet betalen.

We zien je binnenkort, onder water!