Waterratjes opgelet! Wil je de wereld onder water ontdekken?

Duik met ons mee met ons Seal Team en begin aan jouw onderwateravontuur!

Rotterdam, Nieuwegein of Amsterdam

Seal Team

199,-

5 aquamissions in het zwembad

Binnenkort beschikbaar

Voor het PADI Seal team volg je 5 Aquamissions in het zwembad. Je leert hoe je onder water gewoon blijft doorademen, hoe je de duikapparatuur gebruikt en hoe je heerlijk kan zweven. Verder maak je veel plezier onder water, op een veilige manier, natuurlijk.

Bij de start ontvang je ook jouw logboek waarin je alle aquamissions noteert. Na 5 aquamissions ontvang jij het Seal team brevet.

Bij het boeken selecteer je een startdatum van een Seal Team klas. De Seal Team lessen vinden om de week plaats.

Geen curssusen beschikbaar, binnenkort weer beschikbaar
Rotterdam, Nieuwegein of Amsterdam

Master Seal Team

299,-

Nachtduik, navigatie duik, fotografie duik, enzovoort

Binnenkort beschikbaar

Na je Seal Team certificaat gaat jouw avontuur onder water verder en meld je je aan voor het Master Seal team. Tijdens 10 Aquamissions maak je allemaal bijzondere zwembadduiken, zoals een nachtduik, een fotografieduik en een veiligheidsduik.

Iedere aquamission noteer je ook in je logboek dat je voor je Seal team hebt ontvangen. Na 10 bijzondere aquamissions ontvang jij het Master Seal team brevet.

Bij het boeken selecteer je een startdatum van een  Master Seal klas. De Master Seal lessen vinden om de week plaats.

Geen curssusen beschikbaar, binnenkort weer beschikbaar
Vraag over een cursus? Stel hem hier.

Deelname aan het Seal team
Ben je minstens 8 jaar oud, fit genoeg om te mogen duiken, dan blazen we graag snel bellen met jou! Je ouders moeten natuurlijk wel toestemming geven dat je onder water gaat.

Wat gaan we doen tijdens de Aquamission?
Iedere aquamission is in het zwembad en je gaat we ongeveer 1 uur onder water. Vooraf krijg je uitleg op de kant en na afloop is er een korte evaluatie.

Duikuitrusting
Het gebruik van de duikuitrusting en verse lucht is inbegrepen bij iedere aquamission. Je krijgt een 3mm shorty aan, die je warm houdt in de tropische temperatuur van het zwembad.

Locatie
Een aquamission maak je in helder water waar je in het begin ook kan staan, kortom een zwembad. Je kan aquamissions volgen in De Mirandabad in Ametrdam, zwembad Merwestein in Nieuwegein of zwembad IJsselmonde in Rotterdam.

Reserveren
De eerste aquamission plan je op de datum dat je wilt starten, de volgende plannen we in overleg. De dagen en tijden zijn in principe steeds hetzelfde.

We zien je binnenkort, onder water!