ReActivate

Is het alweer lang geleden dat je onder water was? Poets jouw duikvaardigheden en duikkennis op met de PADI ReActivate cursus.

Gevorderden

ReActivate (kort in zwembad)

69,-

Even opfrissen graag! Opnieuw gaan duiken in Amsterdam, Nieuwgein of Rotterdam.

Is het alweer lang geleden dat je onder water was? Poets jouw duikvaardigheden en duikkennis op met de PADI ReActivate cursus.

Bekijk de beschikbaarheid
Gevorderden

ReActivate (lang in zwembad)

99,-

In het zwembad Nieuwegein gaan we ongeveer 2 uur onder water. Deze mogelijkheid is alleen in Nieuwegein, zwembad Merwestein. Vooraf krijg je uitleg op de kant en na afloop is er een korte evaluatie. En kan je al je vragen over duiken stellen aan je PADI professional.

Is het alweer lang geleden dat je onder water was? Poets jouw duikvaardigheden en duikkennis op met de PADI ReActivate cursus.

Bekijk de beschikbaarheid
Gevorderden

ReActivate (theorie en zwembad)

159,-

Opfrisles duikvaardigheden in het zwembad en online opfrissen van de theorie. Na afloop ontvang je van PADI het ReActivate brevet.

Zwembad
In het zwembad gaan we ongeveer 1 uur onder water. Vooraf krijg je uitleg op de kant en na afloop is er een korte evaluatie. En je kan al je vragen over duiken stellen aan je PADI professional.

Theorie
Online bij PADI herhaal je de kennis, die je wellicht nog kent van de Open Water cursus. Na inschrijving ontvang je van PADI een code waarmee je kan starten.

Bekijk de beschikbaarheid
Vraag over een cursus? Stel hem hier.

Deelname aan de ReActivate cursus
Ben je minstens 10 jaar oud, fit genoeg om te mogen duiken en begrijp je dat je je aan bepaalde regels moet houden voor jouw veiligheid en die van anderen? Kom dan mee!

Wat gaan we doen tijdens de ReActivate cursus?
In het zwembad herhalen we de basisvaardigheden, die je nodig hebt om te veilig duiken. Na afloop kom je met meer zelfvertrouwen uit he water. Door het online herhalen van de kennis weet jij ook weer waar je op moet letten tijdens het duiken. Om het ReActivate brevet aan te ontvangen zijn zwembad en theorie noodzakelijk, de buitenwaterduik is optioneel. Met de buitenwaterduik in de Vinkeveense plassen leer je hoe het is om in Nederland te duiken.

Duikuitrusting
Het gebruik van de duikuitrusting en verse lucht is inbegrepen bij de ReActivate cursus. Je krijgt een 3mm shorty aan, die je warm houdt in de tropische temperatuur van het zwembad. In de Vinkeveense plassen krijg je een 7mm longy om je warm te houden.

Locatie
De ReActivate praktijk start je in helder water waar je in het begin ook kan staan, kortom een zwembad. Waar jij onder water gaat, is aan jou: De Mirandabad in Amsterdam, sportcomplex Merwestein in Nieuwegein of zwembad IJsselmonde in Rotterdam.

Reserveren
De ReAtivate start je in één van de zwembaden. Mocht je daarna een buitenwaterduik gaan maken dan gaan we naar de Vinkeveense plassen.

Na de ReActivate
En hoe gaaf?! Als je na deze ReActivate wil blijven duiken ga je mee met één van de 200bar clubactiviteiten. Besluit je deze gelijk te boeken dan krijg je van ons één maand lidmaatschap kado bij de 200bar duikclub.

Kortingspassen & vouchers
Heb jij een kortingspas of voucher dan kan je deze bij het afrekenen invoeren. Vervolgens verschijnt de prijs, die jij nog moet betalen.

We zien je binnenkort, onder water!