Kom eens kijken

Kom je eens kijken in het zwembad?

Deelname aan de introductieduik
Ben je minstens 10 jaar oud, fit genoeg om te mogen duiken en begrijp je dat je je aan bepaalde regels moet houden voor jouw veiligheid en die van anderen? Kom dan mee!
Wat gaan we doen tijdens de introductieduik?

Na een duidelijke uitleg over de duikuitrusting, de veiligheid en de oefeningen in en onder water, ga je met een van onze duikprofessionals kopje onder. Na een uur kom je waarschijnlijk ontzettend enthousiast het zwembad water uit. Daarna is er nog een korte evaluatie. Het hele programma duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop ontvang je digitaal een eerste duikcertificaat!

Duikuitrusting

Het gebruik van de duikuitrusting en verse lucht is inbegrepen bij de introductieduik. Je krijgt een 3mm shorty aan, die je warm houdt in de tropische temperatuur van het zwembad.

Locatie

Een introductieduik maak je in helder water waar je in het begin ook kan staan, kortom een zwembad. Waar jij de eerste keer onder water gaat, is aan jou: Den Hommel in Utrecht, De Mirandabad in Amsterdam of zwembad Overschie in Rotterdam.

Reserveren

De introductieduiken maak je in één van de zwembaden. Mocht je daarna een buitenwaterduik gaan maken dan gaan we naar de Vinkeveense plassen.

Na de SSI introductieduik

En hoe gaaf?! Als je na deze introductieduik de smaak te pakken hebt en je binnen een maand na deelname besluit mee te doen aan de Open Water Diver cursus, krijg je de introductieduik van ons cadeau.

Kortingspassen & vouchers

In het bezit van een Rotterdampas? Dan kun je gebruik maken van een 50% korting. Vul de code “rotterdampas” in bij het afrekenen en de korting wordt toegepast. Heb jij een andere voucher dan kan je deze bij het afrekenen invoeren. Vervolgens verschijnt de prijs, die jij nog moet betalen.

We zien je binnenkort, onder water!