Ontdek de wereld onder water!

Weet jij het geheim van duiken? Adem in, adem uit en moeilijker is het niet. Maak kennis met de duikvaardigheden tijdens de time-out periode in zwembad Kromme Rijn. In 3 uur tijd leer jij de eerste duikvaardigheden en weet jij of je daarna mee onder water wilt tijdens de kampweek. Of ga je daarna door met het keuzedeel duiken en haal je jouw professionele PADI divemaster brevet. Daarmee kan je over de hele wereld bij meer dan 7.000 duikscholen gaan werken.

Uitproberen

Introductieduik Sportcollege

9,-

Kennismaken met duiken in zwembad Krommerijn.

Binnenkort beschikbaar
Op het Sportcollege starten we het programma met uitleg over duiken, de duikuitrusting en de belangrijke regels bij het duiken. Vervolgens gaan we naar het zwembad Krommerijn om ongeveer 1 uur onderwater te gaan. Na afloop is er een korte evaluatie en kun je al je vragen over duiken stellen aan een PADI professional.
Geen curssusen beschikbaar, binnenkort weer beschikbaar
Vraag over een cursus? Stel hem hier.
Deelname aan de introductieduik

Ben je minstens 10 jaar oud, fit genoeg om te mogen duiken en begrijp je dat je je aan bepaalde regels moet houden voor jouw veiligheid en die van anderen? Kom dan mee!

Wat gaan we doen tijdens de introductieduik?

Na een duidelijke uitleg over de duikuitrusting, de veiligheid en de oefeningen in en onder water, ga je met een van onze duikprofessionals kopje onder. Na een uur kom je waarschijnlijk ontzettend enthousiast het zwembad water uit. Daarna is er nog een korte evaluatie. Het hele programma duurt ongeveer 3 uur en na afloop ontvang je een eerste duikcertificaat!

Duikuitrusting

Het gebruik van de duikuitrusting en verse lucht is inbegrepen bij de introductieduik. Je krijgt een 3mm shorty aan, die je warm houdt in de tropische temperatuur van het zwembad.

Locatie

Een introductieduik maak je in helder water waar je in het begin ook kan staan, kortom een zwembad. We gaan onder water in de zwembad de Kromme Rijn (ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Sportcollege)

Reserveren

De introductieduik kan je direct reserveren op deze pagina.

Na de PADI introductieduik

En hoe gaaf?! Als je na deze introductieduik de smaak te pakken hebt dan kan je tijdens de kampweek inschrijven voor de PADI Open Water cursus. In 5 dagen leer je dan zelfstandig duiken en ontvang je een brevet dat in de hele wereld geldig is.

We zien je binnenkort, onder water!