de Duikhuis 200bar club

Clubbing op duikniveau!
Een duikclub waar je op 3 plaatsen in Nederland én 4 dagen per week kan duiken in het zwembad. Dat heb je nog niet meegemaakt! Bij de Duikhuis 200bar club kan je terecht in het Mirandabad (Amsterdam), Zwembad Merwestein (Nieuwegein), het Oostelijk zwembad (Rotterdam) en Zwembad IJsselmonde (Rotterdam) op dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond, en ook op zaterdag- en zondagmiddag. Je kan snorkelen, freediven, duiken, aan je conditie werken of gewoon dobberen.

Natuurlijk heeft de 200bar club het hele jaar door activiteiten in het gehele land. Tijdens het duikseizoen Dutch Dives naar diverse meren, Expedities Zeeland, ‘live-a-board’ Tertius op de Oosterschelde of lekker droog een Listen & Lounge bezoeken. Buiten het Nederlandse duikseizoen bezoeken we de diepte van Nemo33 in Brussel, de vissen bij TODI in Beuningen (Belgie), duiktoren in Den Helder of de duiken we met de steuren in NaturaGart nabij Münster.

Bij de 200bar club ontmoet je jouw buddies om een buitenlandexpeditie mee te ondernemen of naar een duikbeurs te gaan. Binnen het Duikhuis is veel ervaring aanwezig om je te laten adviseren over reizen naar zeer diverse duikplaatsen over de hele wereld.

Wil je kennismaken met de club kom dan naar een van de zwembaden of maak een afspraak. Mail naar 200bar@hetduikhuis.nl.

Voorwaarde voor lidmaatschap is dat je een geldige medische verklaring en een geldig duikbrevet hebt. En daarbij zijn brevetten van alle duikorganisaties welkom.

We zien je snel, onder water!

Het hele jaar door

(di, vr, za en zo)


De 200bar club is actief in:

Amsterdam

Nieuwegein

Rotterdam


Onder water met de 200bar club?

mail 200bar@hetduikhuis.nl,
kijk op Facebook 200bar club
of kom langs


AANMELDEN

  • Ik wil graag lid zijn van de 200bar club
  • Voer hier je bankrekening in voor de incasso
  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Hoeveel gelogde duiken je hebt maakt ons niet uit, wel dat je jouw ervaring wilt uitbreiden
  • Het maakt voor de 200bar club niet uit van welke organisatie je duikbrevet is.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon