Over ons

het Duikhuis, jouw wereld onder water

Leren duiken en blijven duiken, dat is het Duikhuis. Hier vind je alles om jouw duikavontuur te beginnen en compleet te maken.

Liever snorkelen of free diven? Ook dat is mogelijk bij het Duikhuis.

Stap binnen bij Sublub op de locatie in Nieuwegein of Rotterdam of kom langs in een van de zwembaden. Fris je duikskills op als je een tijdje niet hebt gedoken. Maak een spannende introductieduik met je collega’s. Ga mee met onze Dutch Dives en verken de Nederlandse duikwateren. Voor al je duikwensen hebben we een optie. Het enige dat jij hoeft te doen, is die deur van het Duikhuis te openen.

Met drie locaties in de Randstad – Amsterdam, Nieuwegein en Rotterdam – is het wel heel gemakkelijk om te leren en blijven duiken om zo je wereld 2x zo groot te maken.

Duikhuis contact

Mis je nog iets tussen de informatie op deze site en heb je liever persoonlijk contact? Laat een terugbelbericht achter of kom langs in onze Duikhuiswinkel in Nieuwegein.

MEER INFO

Duikhuis staf

Een huis is niet zomaar gebouwd. De kracht achter het Duikhuis is zeker ons enthousiaste en zeer bekwame team. We stellen graag onze professionals aan je voor!

MEER INFO

Duikhuistolken

Om onze dove en slechthorende duikers een zo goed mogelijke service te verlenen, biedt het Duikhuis de mogelijkheid om tijdens de duikcursus gebruik te maken van een tolk.

MEER INFO

Duikhuis partners

Samenwerken, daarmee kom je verder! het Duikhuis heeft een aantal bijzondere partners om zo meer mensen met plezier te laten duiken en te zorgen voor de onderwaterwereld.

MEER INFO

fb-icontw-iconli-icon