Meer over het Duikhuis – het Duikhuis en The Black Fish

Onze oceanen hebben hulp nodig!

Als ambassadeurs van de onderwaterwereld vinden we het bij het Duikhuis belangrijk om onze handen ineen te slaan met die van mensen die zich inzetten voor het behoud van onze oceanen. Wij hebben hiervoor dé organisatie die illegale visvangst tegengaat, The Black Fish, gekozen om hen op diverse manieren bij te staan in hun strijd tegen deze vorm van criminaliteit. Klik hier om de website van The Black Fish te bezoeken.

Op verschillende fronten proberen we te helpen. Zo zetten onze instructeurs zich geheel belangeloos in bij duikopleidingen voor vrijwilligers van The Black Fish en geven we advies over diverse ‘onderwaterzaken’, waar wij dit kunnen.

Over The Black Fish
The Black Fish is een internationale zeebeschermings-organisatie met een missie om een mentaliteitsverandering te bewerkstelligen ten opzichte van onze kostbare oceanen en te werken aan de bescherming van het unieke zeeleven. Door te onderzoeken, te informeren en het ondernemen van geweldloze directe actie, voeren we campagne om illegale en schadelijke vismethoden te beëindigen en waarborgen we een toekomst voor de vele soorten leven in onze
zeeën.

Werken aan zeebescherming
Onze oceanen gaan dood. Over-exploitatie van de schatten van de zee neemt alarmerende proporties aan en het is niet overdreven om te stellen dat de industriële overbevissing van de oceanen één van de meest urgente milieu- en sociale problemen is van onze tijd.

The Black Fish is een snel groeiende beweging van gewone mensen die een verschil willen maken voor het steeds meer bedreigde zeeleven.

Jouw betrokkenheid kan een verschil maken voor de bescherming van onze oceanen. Word vandaag nog lid van deze groeiende beweging. Volg hen via Facebook en Twitter of neem contact op om te zien hoe jij meer actief betrokken kunt raken.

Werk jij mee aan de bescherming van de oceanen? Duik er hier in!

Photo © Chris Grodotzki / The Black Fish

fb-icontw-iconli-icon