Go Pro – PADI Assistent Instructeur

Je bent een PADI Divemaster en wilt graag een volgende stap zetten, maar nog niet meteen door voor instructeur? Dan kan je ervoor kiezen om de opleiding tot Assistent-Instructeur te volgen.

Wat je leert
Inmiddels weet je wat het is om duikers te begeleiden in binnen- en buitenwater en je duikkennis en watervaardigheden zijn op top niveau. Bij deze cursus leer je verschillende manieren om les te geven in theorie, zwembad en buitenwater. Ook ga je dieper in op de cursussen die een Assistent Instructeur zelfstandig mag geven en nemen we de filosofie van het PADI systeem door. Je loopt mee met instructeurs tijdens andere cursussen om straks zelf verschillende delen zelf uit te kunnen voeren.

Als Assistent Instructeur in opleiding bij het Duikhuis kies je je eigen coach, met wie je een plan van aanpak maakt en die met jou het gehele traject doorloopt. Daarna zul je tijdens je stage-uren met diverse Duikhuis instructeurs meelopen, om op deze manier van verschillende persoonlijke manieren van lesgeven te proeven, zonder de richtlijnen van PADI uit het oog te verliezen.

Persoonlijk gesprek
Als je overweegt om je Assistent Instructeurs cursus te volgen bij het Duikhuis, nodigen we je van harte uit voor een persoonlijk gesprek. Stuur een mailtje aan info@hetduikhuis.nl om een afspraak te maken.

Tot snel, onder water bij het Duikhuis!

6 weken

(planning in overleg)


Je kunt deze cursus volgen in:

Amsterdam, Nieuwegein en Rotterdam


Eerst volgende cursusdata:

Neem contact met ons op


AANMELDEN

  • Let op: altijd ná je zwembadlessen.
  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Prijs: 980,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon