Blijven duiken – Go pro

Klaar voor om je leven een spetterende draai te geven?

Je bent al meer dan een half jaar aan het duiken, je bent misschien al Master Scuba Diver en je hebt misschien ook al een paar hartstikke leuke duikvakanties achter de rug – maar toch ontbreekt er iets. Dan realiseer je je op een dag ineens dat je niet alleen wilt duiken, maar dat je ook wilt lesgeven in de sport waarvan je zoveel bent gaan houden.

Bij het Duikhuis kunnen we je opleiden tot het niveau van Assistent Instructeur. Je instructeursbrevet haal je bij een van onze duikpartners, wereldwijd!

PADI
Divemaster

Kriebelt het om meer te doen met je duikhobby? Als je je inschrijft voor de Divemaster opleiding zet je de eerste stap om ook op professioneel vlak bezig te zijn met duiken.

MEER INFO

PADI Assistent
Instructeur

Je bent een PADI Divemaster en wilt graag een volgende stap zetten, maar nog niet meteen door voor instructeur? Dan kan je ervoor kiezen om de opleiding tot Assistent Instructeur.

MEER INFO

PADI
Instructeur

Is het nu tijd om ook de ladder op te gaan en je intructeursbrevet te halen? het Duikhuis heeft wereldwijd contacten om jou naar dit volgende level te brengen.

MEER INFO

fb-icontw-iconli-icon