Blijven duiken – Advanced cursus

En de ontdekking onder water gaat verder!

Begin je je op je gemak te voelen onderwater, en ben je benieuwd hoe het duiken ‘s nachts is? Zou je willen duiken op plekken waar het onderwaterleven zich op grotere diepte afspeelt, of wil je gewoon beter je weg kunnen vinden tijdens de duik? Met de PADI Advanced Open Water opleiding breid je met een aantal uren zelfstudie en een vijftal duiken je duikervaring uit.

Breid je ervaring uit
Met de opleiding Advanced Openwaterduiker breid je je ervaring als sportduiker verder uit. Op flink wat beroemde duikplekken ter wereld mag je, vanwege bijvoorbeeld diepte en moeilijkheidsgraad, alleen duiken als je een Advanced brevet kunt laten zien. Een goed idee dus om na je Open Water brevet je duikkennis en vaardigheden verder te verdiepen.

Deze opleiding bestaat uit 5 duiken en 5 theoriemodules. Als onderdeel van de opleiding ontvang je een theorieboek, en na afloop ontvang je het PADI Advanced Open Water duiker brevet.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we bij het Duikhuis het volgende Advanced Open Water Diver aanbod:

Advanced Open Water Diver: Typisch Nederland
– Navigatieduik
– Diepduik
– Drijfvermogenduik
– Zoeken en bergenduik
– Stromingsduik

Advanced Open Water Diver: Schoonheid onder water
– Navigatieduik
– Diepduik
– Drijfvermogenduik
– Onderwaterfotografie
– Visherkenning

Natuurlijk zijn in overleg ook andere duiken mogelijk.

Duik je in Zeeland, Oostvoorne, of Vinkeveen?
Afhankelijk van de groep die je kiest, maak je je duiken in Oostvoorne, Vinkeveen en/of Zeeland. Vinkeveen. Bij jouw boeking krijg je de locaties door.

Eigen duikuitrusting, wel zo handig!
Als duiker is het fijn om je eigen materialen te hebben. Dan weet je precies hoe jouw duikuitrusting in elkaar zit en dat geeft je een veilig gevoel onder water.

Mocht je je duikavontuur net begonnen zijn, dan raden we je in ieder geval aan een eigen masker en snorkel te hebben, zodat je tijdens je lessen en eerste duiken vertrouwd bent met ‘jouw ogen’ als je kopje onder gaat.

In onze Duikhuiswinkel heb je voldoende keuze om het voor jou beste materiaal te passen en eventueel ook meteen uit te proberen onder water. Onze winkel staf adviseert je hier graag bij.

Uitrusting huren
De prijzen zijn gebaseerd op duikers met een eigen uitrusting. Voor deelnemers aan de opleiding is de prijs van de huur van een volledige uitrusting, voor de duur van de opleiding € 50,-.

Dus, zien we je snel weer, onder water?

1 weekend

(za en zo van 10:00 – 16:00 uur)


Je kunt deze cursus volgen in:

Amsterdam, Nieuwegein en Rotterdam


Eerst volgende cursusdata:

28 september 2019

5 oktober 2019

2 november 2019


AANMELDEN

  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Prijs: 299,00 € Aantal:
  • Sectie-einde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon