Blijven duiken – Advanced cursus

En de ontdekking onder water gaat verder!

Je bent om! Na het behalen van je Open Water Diver brevet wist je dat er meer te ontdekken valt, onder water! Met de PADI Advanced Open Water opleiding breid je met een aantal uren zelfstudie en een vijftal duiken je duikervaring weer verder uit.

Duik er weer in!
Met de Advanced cursus vergroot je je ervaring als sportduiker. Wel zo fijn als je net op die gave duikplek bent waar je bijvoorbeeld door de diepte en moeilijkheidsgraad, alleen mag duiken als je een Advanced brevet op zak hebt.

Deze opleiding bestaat uit 5 duiken en 5 theoriemodules. Als onderdeel van de opleiding ontvang je een theorieboek, en na afloop ontvang je het PADI Advanced Open Water duiker brevet.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we bij het Duikhuis het volgende Advanced Open Water Diver aanbod:

Advanced Open Water Diver: Typisch Nederland
– Navigatieduik
– Diepduik
– Drijfvermogenduik
– Zoeken en bergenduik
– Stromingsduik

Advanced Open Water Diver: Schoonheid onder water
– Navigatieduik
– Diepduik
– Drijfvermogenduik
– Onderwaterfotografie
– Visherkenning

Natuurlijk zijn in overleg ook andere duiken mogelijk.

Duik je in Zeeland, Oostvoorne, of Vinkeveen?
Afhankelijk van de groep die je kiest, maak je je duiken in Oostvoorne, Vinkeveen en/of Zeeland. Vinkeveen. Bij jouw boeking krijg je de locaties door.

Eigen duikuitrusting, wel zo handig!
Als duiker is het fijn om je eigen materialen te hebben. Dan weet je precies hoe jouw duikuitrusting in elkaar zit en dat geeft je een veilig gevoel onder water.

Mocht je je duikavontuur net begonnen zijn, dan raden we je in ieder geval aan een eigen masker en snorkel te hebben, zodat je tijdens je lessen en eerste duiken vertrouwd bent met ‘jouw ogen’ als je kopje onder gaat.

In de SubLub duikwinkel in Nieuwegein en Rotterdam heb je voldoende keuze om het voor jou beste materiaal te passen en eventueel ook meteen uit te proberen onder water. De winkelcrew adviseert je hier graag bij.

Uitrusting huren
Nog geen eigen materialen? Het gebruik van de duikmaterialen is bij het cursusgeld inbegrepen. Als je al je materialen zelf hebt, gaat er € 50 van het bedrag af.

Zien we je snel weer, onder water?

1 weekend

(za en zo van 10:00 – 16:00 uur)


Je kunt deze cursus volgen in:

Amsterdam, Nieuwegein en Rotterdam


Eerst volgende cursusdata:

11 en 12 juni 2022

9 en 10 juli 2022

20 en 21 augustus 2022


AANMELDEN

  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Prijs: 50,00 €
  • Sectie-einde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon