On tour – Expeditie Zeeland 2020

Ontdek de Zeeuwse onderwaterwereld!
Een lang weekend duiken, relaxen en veel plezier maken tegen een achtergrond van Zeeuwse schoonheid, klinkt dit je goed in je oren? Kreeften, zee-anemonen, oesters, krabben, noem maar op. Zeeland is niet voor niets de hotspot voor onderwaterbiodiversiteit voor West Europa. Kom mee, en laat je door ons begeleiden van de ene mooie duikstek naar de andere.

Leer Zeeland kennen
Zeeland is de provincie van Nederland met de langste kustlijn en daarmee bij uitstek geschikt om vanaf de kant te duiken. Met meer dan 100 gedocumenteerde duikstekken is het zeer de moeite waard voor een weekend af te reizen, en te beleven hoe divers het onderwaterleven daar is.
Omdat we tussen de duiken door veel plaatsen in Zeeland aandoen, en ‘s avonds buiten de deur eten, zul je ook nog eens veel zien van het mooie oude Zeeuwse cultuurlandschap.

Dit weekend is inclusief:
– 2 overnachtingen
– ontbijt en avondeten
– begeleiding naar de duik
– briefing voor de duiken

De prijs is exclusief:
– duikuitrusting (optioneel te huur)
– lucht (ter plaatse af te rekenen)
– duikgids (optioneel te reserveren)

Dit superweekend vol duikplezier is definitief bij een deelname van minimaal 12 enthousiaste duikers. Benieuwd naar de tussenstand? Neem even contact met ons op en we vertellen je graag meer!

1 weekend

(van vrij 19:00 – zo 16:00 uur)


Dit weekend vindt plaats in:

Schouwen-Duivenland


Eerstkomende Expeditie Zeeland:

31 juli – 2 augustus 2020


AANMELDEN

  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon