On tour – Expeditie Zeeland 1

Ontdek de Zeeuwse onderwaterwereld!
Een lang weekend duiken, relaxen en veel plezier maken tegen een achtergrond van Zeeuwse schoonheid, klinkt dit je goed in je oren? Kreeften, zee-anemonen, oesters, krabben, noem maar op. Zeeland is niet voor niets de hotspot voor onderwaterbiodiversiteit voor West Europa. Kom mee, en laat je door ons begeleiden van de ene mooie duikstek naar de andere.

Leer Zeeland kennen
Zeeland is de provincie van Nederland met de langste kustlijn en daarmee bij uitstek geschikt om vanaf de kant te duiken. Met meer dan 100 gedocumenteerde duikstekken is het zeer de moeite waard voor een weekend af te reizen, en te beleven hoe divers het onderwaterleven daar is.
Omdat we tussen de duiken door veel plaatsen in Zeeland aandoen, en ‘s avonds buiten de deur eten, zul je ook nog eens veel zien van het mooie oude Zeeuwse cultuurlandschap.

Dit weekend is inclusief:
– 3 overnachtingen
– ontbijt en avondeten
– lood en lucht
– begeleiding naar de duik
– briefing voor de duiken

De prijs is exclusief uitrusting en gids.

Dit superweekend vol duikplezier is definitief bij een deelname van minimaal 6 enthousiaste duikers. Benieuwd naar de tussenstand? Neem even contact met ons op en we vertellen je graag meer!

1 weekend

(van vrij 19:00-zon 16:00)


Deze zonnige activiteit vindt plaats in:

Zeeland


Eerst volgende duikdata:

2 juli 2017

6 augustus 2017

3 september 2017


AANMELDEN

  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon