On tour – Diva Dive 20 augustus 2016

Met Diva’s onder elkaar!

Zaterdag 20 augustus 2016 kleurt roze in je agenda: Met alle diva’s van het Duikhuis een onbezorgde dag beleven op en in het water van de Vinkeveense Plassen: chocolaatjes, zonnebrand en roze kleurtjes zijn reeds besteld! Vandaag kan je mobiel uit en is de dag helemaal van jou!

Teennagels lakken (natuurlijk in een kleur die bij je masker, pak en/of vinnen past), duiktas inpakken (duikuitrusting en je nieuwe bikini), zonnebril checken, strandlaken van zolder halen (die ligt vast in de buurt van je Mexicaanse zonnehoed, stop die ook meteen in je tas), waterproof mascara aanschaffen (je weet maar nooit wie je aan de haak wil slaan), afspraken voor 19 augustus afzeggen (zodat je vroeg naar bed kan om fris & fruitig aan te treden).

Absoluut je tas in: Je logboek en duikbrevet.

Duik je mee?
De kosten voor deze dag zijn 59,- euro (vrijwel alles inclusief: welkomstdrankje, lucht, twee duiken, lunch, veel lekkers, afsluitdrankje en goed gevulde goodybag).

Aanmelden kan tot 10 augustus a.s. Laat snel weten of je er bij ben via het inschrijfformulier. Dan is jouw plaats en die van je vriendinnen gereserveerd!

Geen eigen materialen? Deze huur je er voor € 30,00 p.p. extra bij.

20 Augustus zal roze kleuren!

Happy to SEA you!

1 roze duikdag

(zo van ca. 10:00 – 16:00 uur)


Deze Duikhuis Diva Dive vindt plaats in:

Vinkeveen


Eerst volgende Dutch Dives:

september 2016

oktober 2016

november 2016


AANMELDEN

  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon