On tour – Dutch Dive 25 augustus 2019

Nog een laatste keer!
Zin om het duikseizoen in stijl af te sluiten? Dan duik je zeker mee met onze laatste Dutch Dive van het jaar! Op zondag 6 november a.s. ben je welkom om met of zonder buddy nog een keer te genieten van de onderwaterwereld in Vinkeveen! Omdat de temperatuur van het water al wat gedaald zal zijn, volg je deze dag meteen je droogpakspecialty, als je wilt! Zo houd je het lekker droog! Voor alle versnaperingen wordt gezorgd, jij pakt alleen je duikset en warme kleding in!

Duik je mee, deze Dutch Dive?
Als je zin hebt mee te gaan deze laatste Dutch Dive van 2016, schrijf je dan voor 30 oktober a.s. in via het inschrijfformulier en meld je aan! Laat nog even weten of je met een gids wilt duiken en of je de specialty wilt volgen. Als je materialen wilt huren, geef dan je maten door.

Voor deze Dutch Dive betaal je € 39,00 p.p., inclusief gids wordt het € 59,00 p.p. Als je de droogpakspecialty volgt, is het bedrag € 177,00, exclusief duikmaterialen. De factuur ontvang je per email. Na bevestiging per mail is je deelname definitief, bij annulering zullen we een klein bedrag in rekening brengen.

Pannenkoeken als afronding!
Na deze twee duiken schuiven we aan bij restaurant Het Voordek in de haven van Vinkeveen. Geef even door als je graag mee komt eten, dan reserveren we je plaats aan tafel. De kosten betaal je ter plaatse.

We zien je onder water!

1 geweldige duikdag

(zo van ca. 9:00 – 16:00 uur)


Deze activiteit vindt plaats in:

Vinkeveen


Eerst volgende Duikhuis Dutch Dives:

februari 2017


AANMELDEN

  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon