On tour – Dutch Dive 2 juni 2019

Tijdens deze Dutch Dive gaan we richting Zeeland, dit keer naar de Oesterdam. Het is al een beetje laat in het seizoen, maar wie weet, komen wij deze mooie dieren nog tegen: de sepia’s!

Oesterdam
De Oesterdam – of Bergse Diepsluis is een populaire stek in de Oosterschelde. Omdat er vrijwel geen stroming is, kan je hier altijd duiken en is deze duikplaats voor ieder niveau geschikt.

Sepiaspecialty
Mocht je alles willen weten over de sepia’s, die in het voorjaar in deze Nederlandse wateren voorkomen, schrijf je dan in voor de Sepiaspecialty!

Duik je mee, deze Dutch Dive?
Als je zin hebt mee te duiken deze zoete Dutch Dive, schrijf je dan voor 28 mei a.s. in via het inschrijfformulier en meld je aan! Laat nog even weten of je met een gids wilt duiken en of je de specialty wilt volgen. Als je materialen wilt huren, geef dan je maten door.

Voor deze Dutch Dive betaal je € 39,00 p.p., inclusief gids wordt het € 59,00 p.p. Als je de sepiaspecialty volgt, is het bedrag € 159,00, exclusief duikmaterialen. Heb je geen eigen uitrusting? Voor € 30,00 huur je deze er gemakkelijk bij.

De factuur ontvang je per email. Na bevestiging is je deelname definitief, bij annulering zullen we een klein bedrag in rekening brengen.

We zien je graag, onder water!

1 dag

(zo van ca. 12:00 – 17:00 uur)


Deze Dutch Dive vindt plaats bij:

Oesterdam


Eerst volgende duikdata:

7 juli 2019

4 augustus 2019

1 september 2019


AANMELDEN

  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon