On tour – Dutch Dive – 5 mei 2019

Om het Dutch Dive seizoen prachtig te openen: de eerste van 2019 reizen we af naar Den Osse Haven om in alle rust onder water te gaan op zoek naar nieuw leven in Zeeland. En omdat je je op kou gemakkelijk kleden kan, is een droogpak de beste optie.

We gaan naar Den Osse Haven
Deze dag ervaar je hoe het is om in winterse omstandigheden onder water te zijn. Lagere temperaturen, vrijwel altijd goed zicht en nu veel ruimte om van je duik te kunnen genieten.

Droog blijven in je droogpak
Vandaag raden we je aan om de duiken in een droogpak te maken. Zo bescherm je je goed tegen de kou en heb je bij het omkleden snel je warme kleding weer aan.

Mocht je graag meegaan maar nog geen ervaring hebben in het duiken in een droogpak, dan volg je je Droogpakspecialty van PADI. Na het lezen van het theorieboekje, een duik in het zwembad en twee duiken tijdens deze Dutch Dive, duik je voortaan ook tijdens de minder warme maanden door.

Duik je mee, deze Dutch Dive?
Als je zin hebt mee te gaan deze eerste Dutch Dive van 2016, schrijf je dan voor 20 februari a.s. in via het inschrijfformulier en meld je aan! Laat nog even weten of je met een gids wilt duiken en of je de specialty wilt volgen. Als je materialen wilt huren, geef dan je maten door.

Voor deze Dutch Dive betaal je € 39,00 p.p., inclusief gids wordt het € 59,00 p.p. Als je de droogpakspecialty volgt, is het bedrag € 177,00, exclusief duikmaterialen. De factuur ontvang je per email. Na bevestiging per mail is je deelname definitief, bij annulering zullen we een klein bedrag in rekening brengen.

We zien je graag, onder water!

1 dag

(zo van ca. 12:00 – 17:00 uur)


Deze Dutch Dive vindt plaats in:

Den Osse Haven


Deze keer verhinderd? De komende Dutch Dives zijn:

2 juni 2019

7 juli 2019

4 augustus 2019


AANMELDEN

  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon