On Tour – Dutch Dive

Duiken in Nederland, kan dat? Ja!
Met een van de mooist begroeide onderwatergebieden van de wereld, kent ons land geweldige duikstekken om op een fijne manier van je duikhobby te genieten. Ontdek de zoetwaterplassen, maak een duik bij de Zeelandbrug, leer perfect te navigeren in het Oostvoornse Meer en wandel het water in bij een van de vele duikplekken in Zeeland.

Duikhuis Dutch Dive, een begrip
Van mei tot en met oktober kan je iedere eerste zondag van de maand mee met een geheel verzorgde Duikhuisdag. Met twee duiken, (bio)logische versnaperingen en veel gezelligheid voelt zo’n dag echt aan als vakantie, al is het een korte!
Na je aanmelding ontmoeten we je op de afgesproken duikstek. Een welkomstkoffie met taartje en uitgebreide briefing later ga je kopje onder, met je buddy en/of je enthousiaste duikgids. Tussen de duiken door is er een heerlijke – én verantwoorde – lunch. Eenmaal de tweede duik achter de rug hebbende, kan je terugkijken op een heerlijke dag in eigen land.

We zien je snel, onder water!

Dutch Dive
4 mei 2019

Deze eerste Dutch Dive van 2019 gaan we richting Zeeland. Een oude bekende: Den Osse Haven laat ons het schone onderwaterleven zien! Met of zonder buddy: duik mee en geniet van de wereld onder water. Schrijf je in!

Kosten: v.a. € 39,- per persoon.

MEER INFO

Dutch Dive
2 juni 2019

Het is de tijd van de sepia’s. Deze Dutch Dive reizen we af naar de Oosterschelde om op een geschikte plek op zoek te gaan naar deze elegante dieren. Kom je alleen of met meer, wees welkom om mee te duiken!

Kosten: v.a. € 39,- per persoon.

MEER INFO

Dutch Dive
7 juli 2019

Tijdens deze Dutch Dive nemen we je mee naar de Anna Jacobapolder, een van de favoriete duikstekken van Eric! Een beetje meezweven met de stroming en vooral heerlijk genieten van het moois onder water!

Kosten: v.a. € 39,- per persoon.

MEER INFO

Dutch Dive
4 augustus 2019

Een zomerse Dutch Dive op en onder water in de Grevelingen. Even genieten van mooie duiken, gezelligheid lekker eten. Duik mee op zondag 4 augustus a.s. voor een vakantiegevoel in eigen land, met je buddy, uiteraard!

Kosten: v.a. € 39,- per persoon.

MEER INFO

Diva Dive
25 augustus 2019

De Duikhuis Diva Dive gaat naar Zeeand! En in style dit keer, want we varen en duiken vanaf de Tertius! Genieten is het werkwoord voor deze dag. Uiteraard inclusief Diva picknick! Al je roze (duik) gadgets mee en meld je aan!

Kosten: v.a. € 89,- per persoon.

MEER INFO

Dutch Dive
1 september 2019

Deze Dutch Dive reizen we af richting de Oosterschelde om weer van de mooie Zeeuwse onderwaterwereld te genieten. Kreeften, krabben en mooie zeesterren. Een dagje vakantie met prachtige duiken en veel gezelligheid. Duik jij mee?

Kosten: v.a. € 39,- per persoon.

MEER INFO

Dutch Dive
6 oktober 2019

Tijdens deze Dutch Dive proberen we de wat minder bekende duikstekken in Zeeland aan te doen. Al naar gelang de weerberichten van dat moment kiezen we de plaats(en) uit. Laat jij je ook graag verrassen? Duik dan vooral met ons mee, deze dag!

Kosten: v.a. € 39,- per persoon.

MEER INFO

fb-icontw-iconli-icon