On tour

Samen is alles leuker!
Om meer plezier te halen uit je duikhobby, meld je je aan voor de evenementen die we bij het Duikhuis organiseren. We ontmoeten je steeds weer aan een andere waterkant, in Nederland of elders in de wereld. Met bijzondere mensen, biologische lekkernijen en professionele begeleiding maken we van jouw duikmoment iets moois. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je duiken. En om het je gemakkelijk te maken, klik je hieronder op jouw volgende evenement en dan zien we je snel, onder water!

Liever in een keer de gehele agenda zien? Duik er hier in!

Dutch Dive

Weet jij hoe mooi Nederland is, onder water? Duik met ons mee tijdens de Duikhuis Dutch Dives en ontdek de wereld onder water in eigen land! Tijdens een geheel verzorgde dag geniet je van Hollands ‘waterschoon’. Met of zonder buddy, je bent welkom mee te duiken.

Kosten: v.a. € 39,- 

MEER INFO

Expeditie Zeeland

De zomer is net ten einde, maar in de Zeeuwse wateren is het onderwaterleven nog alles behalve saai. Met Deze Dutch Dive gaan we een dag bivakkeren bij Dreischor in het Grevelingenmeer en bezoeken we misschien wel een van de mooiste duikstekken van Zeeland.

Kosten: € 199,- 

MEER INFO

Expeditie Buitenland

Voor als je wel in bent voor een beetje duikavontuur, ga je mee met een van onze expedities over de landsgrenzen. Oog in oog met zeehonden in Engeland, de blauwe water rondom de Sinaï opzoeken of koninklijk genieten in Jordanië. Ga jij mee?

Kosten: € 499,- 

MEER INFO

fb-icontw-iconli-icon