Expeditie Naturagart

Ok, wij waren aanvankelijk ook sceptisch, maar voor de duikers die echt op zoek zijn naar een bijzondere en unieke ervaring heeft Naturagart echt iets te bieden. Deze Duikhuis Expeditie neemt je mee naar Duitsland. Het is even een stukje, maar dan heb je ook wat

Onderwaterpark in Duitsland

Net over de Duitse grens ligt het plaatsje Ibbenbüren, waar een unieke belevenis voor duikers is te vinden. Hier is namelijk een onderwaterpark vol interessante objecten te vinden, zowel statisch als levend! Het speciaal aangelegde parcours leidt je langs steenformaties, ruïnes, grotjes en gangenstelsels. NaturaGart is een van de grootste, kunstmatig aangelegde duikbassins ter wereld. Kijk bij de Spiegelzaal, de Zuilenhal, de Tempelwachters of het Wrak. En….. schrik niet van de meterslange steuren. Een bijzondere ervaring!.

Ga je mee op Expeditie?

Als je zin hebt om met ons mee te gaan naar Naturagart, schrijf je dan voor 15 september in via het inschrijfformulier hiernaast. Met of zonder buddy, je bent welkom!

Kosten

Voor deze Expeditie betaal je € 39,00 p.p., exclusief de entree van het park (€30 voor twee duiken). Hiervoor krijg je het volgende:

– Een gehele dag professionele begeleiding van Het Duikhuis Team (excl. gidsen)
– Uitgebreide briefing voor elke duik met alle informatie over de duikstek
– Lunch en versnaperingen tussendoor
– Lucht en lood

Heb je al een tijdje niet gedoken en/of wil je graag een gids mee? Dat kan voor slechts €10 per duik. Mocht je zelf geen duikuitrusting bezitten, dan kunnen we deze voor je regelen. Een complete duikset huur je al voor €30, en daarvoor hoef je zelf niets meer mee te nemen; wel zo relaxed!

Het Duikhuis ~ Jouw wereld onder water

fb-icon tw-icon li-icon