Meer over het Duikhuis – Duikhuis Divas

Duiken, is dat ook voor meisjes dan?

Ja natuurlijk! Een van de dingen die het Duikhuis uniek maakt, is dat we een vrij grote groep vrouwelijke duikers in ons midden hebben. Zowel binnen onze staf als ook bij alle duikers die bij ons de drempel over stappen om het onderwateravontuur tegemoet te treden. Ook al wordt duiken dan vaak als mannensport gezien, wij zorgen ervoor dat juist de vrouwen zich als echte divas voelen, langs en onder het water!

En niet alleen op een speciaal daarvoor gecreëerde dag, bij het Duikhuis hangt altijd een vrouwvriendelijke sfeer.

Duikhuis Divas opfrissessie
Een aantal keren per jaar proberen we alle skills weer met elkaar op te frissen, om ervoor te zorgen dat je er altijd klaar voor bent om weer onder water te gaan. Houd de Facebookpagina van de Duikhuis Divas in de gaten voor de geplande data in Amsterdam, Nieuwegein en Rotterdam.

Duikhuis Diva Dive
Naast de maandelijkse Dutch Dives, die wij bij het Duikhuis organiseren, hebben we ook een speciale “roze” dag, speciaal voor echte divas. Deze dag staat geheel in het teken van jou: lekker bijkletsen, leuke duikjes maken en vooral heel veel gezelligheid!

Dit jaar valt de Duikhuis Diva Dag samen met PADI Women Dive Day op 15 juli a.s. We zien elkaar dan in Zeeland. Duik er hier in om je aan te melden!

Dus, zien we jou ook snel, bij de Duikhuis Divas onder water?

fb-icontw-iconli-icon