Kom naar de informatieavond over Expeditie Dahab 2023

In minder dan 5 uur vliegen van Nederland vind je in de Rode Zee de dichtstbijzijnde tropische koraalriffen. Leren duiken en blijven duiken is hier comfortabel, terwijl je gelijk een nieuwe wereld ontdekt.

In april 2023 en in het najaar van 2023 kan je met het Duikhuis mee naar The Bridge, een boutique resort in Dahab. Dagelijks gaan we op pad naar een nieuwe duikplaats in de nabije omgeving en duik je vanaf de kant in heerlijk blauw water van de golf van Akaba. We gaan naar duikplaatsen voor alle niveau’s. Voor lerende, beginnende duikers tot en met gevorderde duikers. Altijd onder begeleiding van een lokale gids, die kan vertellen over de bijzonderheden van het onderwaterleven. Een dag niet-duiken kan ook.

Dahab ligt aan de golf van Akaba en is onderdeel van de Rode Zee. Met een watertemperatuur van meer dan 20 graden Celsius, ook in de winter, vindt je in deze tropische wateren kleurrijke koraalriffen en al het bijbehorende onderwaterleven zoals schildpadden, clown vissen en naaktslakken.

Waarom Dahab onze favoriete duikplaats is in de wereld en hoe jij deze ook kan ontdekken, vertellen we graag op één van onze informatiebijeenkomsten. De presentatie duurt ongeveer 30 minuten en er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meld je hieronder aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*