Duikhuiswinkel

Alles voor jouw duikavontuur op één adres!

Ben je nu op zoek naar het duikvest dat jou als gegoten zit of hét pak waar jij niet meer zonder kan: bij de Duikhuis winkel ben je aan het goede adres. We verkopen een aantal unieke merken in Nederland en je kan de artikelen meteen uitproberen voordat je deze koopt. Natuurlijk krijg je advies over de producten, maar ook tips voor het bewaren en onderhoud. Je duikmaterialen koop je immers voor vele jaren en geven je – als de maat goed is – comfort onder water. In de winkel hebben we (bijna) alle maten en modellen van de merken die we verkopen.

Uniek in Nederland
De merken in de Duikhuis winkel zijn van een bijzondere klasse en niet overal verkrijgbaar in ons land. Sterker nog, we zijn de eerste Europese ‘brand store’ van Oceanic, Hollis, Lavacore, OceanPro en Xcel. Voor al jouw vragen en onderhoud van deze merken kan je bij ons terecht.

Merken
Oceanic – the best kept secret – is hét merk voor de beginnende tot vergevorderde sportduiker. In Australië en Amerika al zeer bekend en nu is Nederland aan de beurt. Bob Hollis, de oprichter van het merk, is buiten Europa misschien wel net zo beroemd als Jacques Cousteau. Tot op de dag van vandaag innoveert hij nog altijd de Oceanic producten.
Lichte trimvesten voor op reis, makkelijk ademende automaten, comfortabele duikbrillen, vinnen met een optimale voortstuwing of allround duikcomputers voor een scherpe prijs zijn van dit merk verkrijgbaar.

Hollis is het merk voor de technische duiker. Ga je meer voor uitdagende duikexpedities in grotten of naar grotere dieptes? Dan zijn er extra eisen aan je duikmateriaal en heb je behoefte aan bijzondere configuraties voor dubbeltanks, stages en dubbele eerste trappen. Hollis is dan jouw keuze.

Xcel is het meest ‘groene’ duikpak dat je kan kopen en volgens ons ook één van de warmste. In de ‘high tech’ TDC pakken zijn mineralen verwerkt waardoor het de warmte beter vasthoudt. In de 7mm TDC heb jij het warmer dan in ‘dubbel 7’ pakken van vroeger. Koukleumen in Nederland is verleden tijd! Ook uniek is de ‘bamboo’ structuur waardoor de pakken zeer snel drogen.

Zoek je meer warmte onder je bestaande ‘wetsuit’ dan duik je met Lavacore. Ondergoed voor duikers: shirts, broeken en sokken voor in het water.

Als free-diver ben je op zoek naar een bril met een extreem klein volume en lange vinnen waarmee je gecontroleerd naar de diepte glijdt. OceanPro is het merk met het juiste materiaal voor een aantrekkelijke prijs.

Uiteraard vind je bij ons de camera’s van Sealife. Deze zijn gemaakt voor de onderwaterwereld. Ook je bovenwaterfoto’s en -films maak je met deze camera’s, want het onderwaterhuis is een integraal onderdeel. Geen volgelopen onderwaterhuizen, wel mooie opnamen.

De onderwaterlampen van Ligth & Motion zijn zo licht dat overgewicht door je lamp verleden tijd is. De accu laadt contactloos op, dus losse lekkende batterijen kunnen in hetzelfde mandje. Wel prachtig, dimbare en kleurbare ledverlichting. Dat noemen we vooruitgang.

Brandweer en andere hulpdiensten duiken met volgelaatsmaskers van OceanReef, omdat ze comfortabel zijn en de mogelijkheid geven om te communiceren onder water. Maar natuurlijk ademen door je neus en praten met je gids is ook voor beginnende duikers prettig. Deze ‘next generation’ maskers hebben meer dan 180 graden zicht, houden je gezicht warm in koud water en dat voor een bereikbare prijs. Gemakkelijk uit te proberen in ons testcentrum.

De zwembroeken en badpakken van Speedo zien er modern uit, zitten lekker en gaan lang mee. Daarom dragen wedstrijdzwemmers, waterpoloërs en schoonspringers deze materialen. Als recreatiezwemmer wil je dezelfde kwaliteit!

Openingstijden

woe en vrij van 14:00-19:00
za en zo van 10:00-16:00
en anders op afspraak!


Met merken als:

Hollis, Speedo, Oceanic, Sealife, Ocean Reef, Lavacore, OceanPro, Light & Motion en Xcel


Veel winkelgemak:

Parkeergelegenheid

Ook open na werktijd

Bereikbaar met OV

fb-icontw-iconli-icon