Blijven duiken

De onderwaterwereld wacht op jou!
Je duikbrevet op zak en nu enthousiast om te blijven duiken? Bij het Duikhuis zet je gemakkelijk de volgende stap je ervaring als sportduiker verder uit te breiden. Er zijn verschillende cursussen waar jij je voor kan aanmelden, de keuze hieronder is aan jou! Ook als je al een tijdje niet gedoken hebt, maar wel weer zin hebt onder water te gaan, ben je welkom om je duikvaardigheden een boost te geven. Vol zelfvertrouwen  de onderwaterwereld tegemoet!

Reactivate

Is het alweer een tijdje geleden dat jij onder water was? Heb je het gevoel dat je duikvaardigheden en je duikkennis opgepoetst kunnen worden? Dan heb je twee mogelijkheden …

Kosten: v.a. € 59,- 

MEER INFO

Adventure duiken

Zin om weer onder water te gaan en meteen iets nieuws te leren? Proef van Zoeken en Bergen, oefen met onderwaterfotografie en leer navigeren tot in de puntjes!

Kosten: v.a. € 39,-

MEER INFO

Advanced cursus

Voor wie na zijn Open Water brevet verder op ontdekkingstocht onder water wilt, is deze cursus een perfecte keuze. Duiken in de nacht, beter navigeren en naar diepere wateren!

Kosten: € 299,- 

MEER INFO

Rescue cursus

De opleiding tot Rescue duiker bouwt voort op je ervaring als zelfstandig duiker. Je leert hoe je andere duikers kunt helpen door het vroegtijdig herkennen van problemen en redden in geval van nood.

Kosten: € 369,- 

MEER INFO

Go pro

Ben je bereid die volgende stap te zetten naar een hoger duikniveau? Bij het Duikhuis leiden we je op tot het niveau van Assistent Instructeur.
……………………………………

Kosten: v.a. € 699,-

MEER INFO

Tec

Voor duikers die hun ervaring onder water willen uitbreiden naar een technischer level, zijn er de TEC cursussen om te worden opgeleid tot technisch duiker.

Kosten: v.a. € 89,-

MEER INFO

Specialties

Jouw kennis en kunde op duikgebied kan wel wat verdieping gebruiken? Volg één van de vele specialties om je duikervaring uit te breiden en zo een nog completere duiker te worden.

Kosten: v.a. € 159,-

MEER INFO

Zeeleeuwen

Om ook in de koudere maanden aan je duikvaardigheden te werken, hebben we het Duikhuis Zeeleeuwen programma voor je opgezet. Met verschillende duikspecials in het zwembad …

Kosten: € 39,-

MEER INFO

fb-icontw-iconli-icon