Leren duiken – Volg de Open Water Diver cursus in twee weekenden

DIVE DIVE DIVE!
De snelste manier om je eerste duikbrevet – PADI Open Water Diver – bij het Duikhuis te halen is in 2×2 dagen duiken en eLearning.

Brevet
In 2 weekenden volg je:
– theorielessen in je eigen tijd via eLearning
– 5 duikmodules in 2 middagen in Zwembad Merwestein in Nieuwegein
– 4 buitenwaterduiken in Vinkeveen.

In deze opleiding leer je alles wat je moet kunnen en weten om veilig, ontspannen en met plezier te genieten van het duiken. Na afloop van de cursus ontvang je het PADI Open Water Diver brevet. Hiermee kun je zelfstandig duiken op de mooiste plekken, over de hele wereld.

Junior Open Water brevet
Ben je nog geen 15 als je de opleiding afrondt? Dan word je Junior Open Water Duiker. Je duikt dan altijd onder begeleiding van een ouder/voogd of PADI professional, totdat je 15 wordt.

Wanneer?
Kijk op onze opleidingskalender om te zien wanneer de opleidingen starten. Heb je een opleiding met een geschikte startdatum gevonden, schrijf je dan in met het formulier.

Zwembadlessen in Nieuwegein, en buitenwater in Oostvoorne of Vinkeveen
De zwembadlessen volg je bij Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein. De buitenwaterlessen worden in principe in de Vinkeveense Plassen gehouden. In overleg kan ook voor een andere locatie gekozen worden.

Kom ik in aanmerking?
Wil je je brevet halen? Dan zijn de volgende zaken belangrijk:
– Je bent minstens 10 jaar oud
– Je bent goed gezond
– Je begrijpt dat je je aan bepaalde regels moet houden voor je eigen veiligheid.

Schrijf je in. Met jouw gegevens kunnen we zorgen dat we op de dagen van jouw voorkeur de juiste duikspullen bij ons hebben.

We vragen je het volgende formulier in te vullen en mee te nemen naar de eerste duikles:

Alleen theorie en zwembad in Nederland?
Wil je leren duiken op vakantie, maar ga je liever niet onvoorbereid op reis? Met een Open Water Referral volg je je theorielessen en zwembadlessen in Nederland. Lees hier verder!

Eigen duikuitrusting, wel zo handig!
Als duiker is het fijn om je eigen materialen te hebben. Dan weet je precies jouw duikuitrusting in elkaar zit en dat geeft je een veilig gevoel onder water.

Mocht je je duikavontuur net begonnen zijn, dan raden we je aan om in ieder geval een eigen masker en snorkel te hebben, zodat je tijdens je lessen en eerste duiken vertrouwd bent met ‘jouw ogen’ als je kopje onder gaat.

In onze partner duikwinkels in Nieuwegein en Rotterdam heb je voldoende keuze om het voor jou beste materiaal te passen en eventueel ook meteen uit te proberen onder water. De winkelstaf adviseert je hier graag bij.

Onderwateravontuur!
Dus meld je aan, en voor je het weet, staan de deuren naar de onderwaterwereld wagenwijd voor je open!

We zien je snel, onder water!

2 x 2 dagen +
eLearning

(zat en zon)


Je kunt deze cursus volgen in:

Nieuwegein


Eerst volgende cursusdata:

16 juli 2022

30 juli 2022

13 augustus 2022


AANMELDEN

  • Let op: altijd ná je zwembadlessen.
  • (partner, ouders)
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon