Leren duiken

Leer duiken en maak je wereld 2x zo groot!
Spelende dolfijnen in turquoise wateren. Enorme roggen in een blauwe zee. Wrakken op diepte die je meenemen terug in de tijd. Wordt het voor jou ook tijd voor een wereld onder water? Je kan direct beginnen met de eerste duikcursus! In de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam stap je binnen bij het Duikhuis voor de PADI Open Water Diver cursus in een vorm die het beste bij jou past. Bekijk hieronder je mogelijkheden en maak de keuze je wereld 2x zo groot te maken!

Open Water
2×2 dagen

Zin om het onderwateravontuur aan te gaan, maar heb je naast al je andere bezigheden niet heel veel tijd? het Duikhuis biedt je de mogelijkheid je PADI Open Water brevet te halen door eLearning en 2×2 dagen duiken. Dan duurt je opleiding twee weekenden.

Kosten: € 489,-

MEER INFO

Open Water
rustig tempo

Wil je je duikbrevet in Nederland behalen, en neem je graag de tijd om de lessen wat te laten bezinken? Verspreid je duikopleiding dan over 5 weken met deze variant van de Open Water Duiker opleiding.

Kosten: € 449,-

MEER INFO

Open Water
korting

Weet je al dat je je duikopleiding wilt gaan volgen, maar twijfel je nog een beetje over de prijs? Zoek dan minstens drie medecursisten en betaal slechts 399,- euro!


Kosten: € 399,-

MEER INFO

Open Water VIP

Heb je een druk werkschema, of heb je gewoon behoefte aan de onverdeelde aandacht van je instructeur? Volg dan onze privéopleiding. Je hebt dan alle vrijheid om de opleiding in jouw tempo, en naar jouw agenda in te delen.

Kosten: € 749,-

MEER INFO

Vakantie
voorbereiding

Wil je leren duiken op vakantie, maar ga je liever niet onvoorbereid op reis? Met een Open Water Referral volg je je theorielessen en zwembadlessen in Nederland. Na afloop ontvang je een deelcertificaat dat je meeneemt op reis.

Kosten: € 349,-

MEER INFO

fb-icontw-iconli-icon