Duiken voor kinderen – Kom mee, onderwater! Bubblemaker ervaring

Bubbelen maar!

Ademen onder water en een potje frisbee spelen, kan dat eigenlijk wel? Voor kinderen vanaf 8 jaar is de Bubblemaker-ervaring de perfecte manier om kennis te maken met duiken. Vooral veel plezier maken en leren hoe gemakkelijk het is om in het zwembad tot 2 meter diep onder water te zijn, daar gaat het om.

Zien we jou snel, onder de waterspiegel?
Als het jou wel iets lijkt om eens een kijkje te nemen in de wereld onder water, dan meld je je aan voor een Bubblemakermoment, wel even met (een van) je ouders overleggen, natuurlijk.

Eerst krijg je uitleg over de regels voor het duiken en de duikapparatuur waarmee je onder water gaat. Daarna ga je het zwembad in om met een Duikhuis staflid jouw geweldige duik tegemoet te gaan.

Je zal zien hoe snel je alles onder de knie hebt en voor je het weet, zweef je onder water en ben je echt aan het duiken! Leuke spelletjes en oefeningen maken deze duik tot een onvergetelijke belevenis!

Na deze Bubblemakerles wacht het onderwateravontuur op jou en kan je je inschrijven voor het PADI Sealteam, waar je in 5 lessen leert om goed te duiken.

Tot snel, onder water!

1 geweldige belevenis

(vrij, za of zo)


Je kunt deze beleving volgen in:

Amsterdam, Nieuwegein en Rotterdam


Ga mee, onder water, op:

8 juni 2022

22 juni 2022

8 juli 2022


AANMELDEN

  • Elke duik begint met een briefing om 12:15 of 13.15 uur en duurt ongeveer een uur.
  • Elke duik begint met een briefing om 18:45u en duurt tot 20:15u.
  • Wij vragen deze gegevens van je zodat wij kunnen zorgen dat we de juiste duikuitrusting voor je reserveren. Het moet immers wel lekker zitten.
  • Vader/moeder/verzorger:
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fb-icontw-iconli-icon