Duiken voor kinderen

Prachtige vissen, spelende zeehonden en enorme scholen dolfijnen. Op televisie heb je vast weleens gezien hoe mooi de wereld onder water is. Ben jij een echte waterrat en wil je weten wat er allemaal te beleven is onder de waterspiegel? Leer duiken bij het Duikhuis!

Kom mee, onderwater!

Ben jij 8 jaar en ontzettend benieuwd naar de wereld onder water? De Bubblemaker-ervaring is dan echt perfect voor jou! Kom duiken in het zwembad en speel een potje frisbee onder water, hoe geweldig?!

Kosten: v.a. € 29,-

MEER INFO

Seal Team
v.a. 8 jaar

Wil je weten wat er allemaal te beleven is onderwater? Heb je wel eens duikers gezien en wil je het zelf ook een keer doen? Word dan een lid van ons Seal Team en begin aan je avonturen als duiker bij het Duikhuis!

Kosten: € 199,-

MEER INFO

Master Seals
v.a. 8 jaar

Heb je je eerste missies als duiker volbracht en ben je een volwaardig lid van het Seal Team geworden? Nu de smaak van avontuur te pakken, en ben je toe aan nieuwe uitdagingen? Maak de volgende stap, word Master Seal!

Kosten: € 29,- per missie

MEER INFO

Duikhuis
Junioren

Heb jij vorig seizoen je Master Seal opleiding afgerond, en wil je weer komen duiken? Doe dan mee met de Junioren bij het Duikhuis. Voor jou organiseren we leuke duiken om een nog betere duiker te worden.

Kosten: € 25,- per duik

MEER INFO

Spetterend
kinderfeestje

Ben je op zoek naar het meest spetterende kinderfeestje van Nederland? Vier dan je feestje bij het Duikhuis en dan ben jij degene die toch echt het gaafste feestje van allemaal geeft!

Kosten: v.a. € 19,- per persoon.

MEER INFO

fb-icontw-iconli-icon