200bar clubbing

200bar clubbing is comfort, kwaliteit en altijd veilig
De 200bar club heeft al meer dan 10 jaar historie met activiteiten in Nederland en Europa. Bij alle activiteiten streven we naar comfort, kwaliteit en 100{9471cd487fd57b31d95eda51fa7655d5f6366f263cb577ef7fcf941fd50efc38} veiligheid.

Hieronder vind je een greep uit de club activiteiten. In de 200bar Google kalender houden we de agenda bij, like ons op de feestboek, dan ben je nog sneller op de hoogte, club je virtueel al mee en weet je wat je mist. Meegaan en zelf beleven, onder water en aan de kant in de zon, is het beste en niet te vergelijken met de digitale wereld.

Dutch Dive

Maken van heerlijke duiken, een ervaren duikleider op de kant, een duikgids onder water, catering voor en na het duiken, eerste klas duikmaterialen, een leuke buddy en na afloop samen ‘chillen’ en de duik loggen. Dat is duiken met de 200bar club op de leukste duikstekken in Nederland.

Iedere maand, van mei tot november, bezoeken we een andere duikstek.

Kosten vanaf € 39,-

MEER INFO

Expeditie Zeeland

Het zoute Zeeland kent meer dan 100 duikstekken in de Oosterschelde, Grevelingen en het Veerse Meer. In één weekeinde ontdek je meerdere plaatsen samen met je buddy, ga je mee met ervaren gidsen of ontdek je de unieke natuur op het land. Misschien doe je het wel allemaal!

Afhankelijk van de belangstelling gaan we meerdere keren per jaar.

Kosten vanaf € 99,-

MEER INFO

‘Live-a-board’ Tertius

Van de ene naar de andere duikstek per schip. Je duikset aantrekken en het water instappen. Weer aan boord, fles wordt gevuld, eten en drinken op het achterdek of in de lounge, vissen opzoeken in het boek en je duik loggen terwijl het schip alweer onderweg is naar de volgende duikplaats.

Een paar keer per jaar gaat de 200bar club met de Tertius één of meerdere dagen op stap.

Kosten vanaf € 39,- (dagtrip) of
€ 199,- (weekeinde) 

MEER INFO

Indoor Diving

Om ook in de Nederlandse wintermaanden bezig te blijven, duiken we ‘binnen’! In een straal van 200 km van Utrecht zijn er diverse indoor duikfaciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan Nemo33 in Brussel, de duiktoren in Den Helder, NaturaGart voorbij Enschede en het gloednieuwe TODI in Keerbergen.

In deze maanden gaan we op pad om deze te ontdekken.

Kosten vanaf € 29,- 

MEER INFO

Relax-2-the-max

Je kan ook lekker iedere week naar één van de 4 zwembaden komen en lekker even onder water gaan kijken. Er is altijd een divemaster aanwezig om je te helpen en als je duikmateriaal nodig hebt dan nemen we dat voor je mee. O, je wilde wat nieuwe duikmaterialen testen? Dat kan natuurlijk ook.

Kosten: gratis

MEER INFO

Listen, lounge & dive

Op een ontspannen manier meer leren van de beste experts in Nederland? Samen met Duikvaker organiseert het Duikhuis een bijzondere activiteit: Grotduiken, free diving, fotografie of een tropische bestemming. Je mag zelf meedenken over de onderwerpen.

Iedere laatste zondag van de maand is er een Dive Extension in Merwestein. Uiteraard is je 200bar clubkorting geldig bij dit evenement.

Kosten vanaf € 19,-

MEER INFO

Water work out

De duiksport vraagt niet veel van je conditie, maar lekker fit het water in is wel fijn. Iedere maand is er in ieder zwembad een ‘water work out’ onder begeleiding van een trainer waarmee je jouw conditie verbetert. Als het een druk bezochte activiteit is dan schalen we op en organiseren we het meerdere keren per maand.

Als je wilt weten hoe het staat met je zwemconditie dan doe je mee met de jaarlijkse Rotterdam Swim (3 km om het Noordereiland) of Amsterdam Swim (2,5 km in de Amstel).
……………………………………

Kosten: gratis

MEER INFO

Zeeleeuwen

Om ook in de koudere maanden aan je duikvaardigheden te werken, hebben we het Duikhuis Zeeleeuwen programma voor je opgezet. Met verschillende duikspecials in het zwembad …  vastzitten in een net, achteruit zwemmen, scooteren, …

Kosten vanaf € 19,-

MEER INFO

Onderwaterhockey

Onderwaterhockey is een competitiesport, die zich onder water afspeelt. Erg leuk en intensief om te doen, minder spectaculair vanaf de tribune wel leuk om onder water toe te schouwen.

Zodra er bij de 200bar club voldoende belangstelling is starten we met de trainingen en misschien komt er ook een team dat competitie gaat spelen.

Kosten: n.v.t.

MEER INFO

Vinzwemmen

Met een monovin door het water glijden ziet er elegant uit, maar is niet zo eenvoudig. De trainingen zijn intensief en het is echt cool om te beheersen. Er zijn twee disciplines: met snorkel en met duikfles.

Het team uit Moordrecht geeft soms demonstraties in Merwestein. Bij voldoende belangstelling starten we ook trainingen in Amsterdam, Nieuwgein of Rotterdam.

Kosten: n.v.t.

MEER INFO

Free diving

De meest uitdagende manier van onder water verblijven is free diving. Rust, ademhaling en dan elegant door het water glijden soms minuten lang. In deze tak van duiken ontmoet je jezelf het meest.

De 200bar club organiseert samen met Nanja van den Broek een paar trainingen in Merwestein. In de winter gaan we deze sport ook steeds meer beoefenen in Merwestein. Belangstelling om mee te doen? Stuur een mail naar freediving.

Kosten: n.v.t.

MEER INFO

Junior club

Om ook in de koudere maanden aan je duikvaardigheden te werken, hebben we het Duikhuis Zeeleeuwen programma voor je opgezet. Met verschillende duikspecials in het zwembad …  vastzitten in een net, achteruit zwemmen, scooteren, …

Kosten vanaf € 19,-

MEER INFO

fb-icontw-iconli-icon